top of page
Zoeken

Groepsweekend

Beste ouders en leden


Dit weekend is het tijd voor ons groepsweekend. Daarom herinneren we jullie graag nog even aan enkele belangrijke puntjes.


  • Vooraleer de leden vrijdagavond op weekend vertrekken, moeten ze al gegeten hebben.

  • Vanaf de Rakwi’s wordt iedereen in uniform verwacht voor het vertrek.

  • Dit jaar zijn er op beide locaties bedden aanwezig, een veldbed is dus niet nodig.

  • Vergeet jullie eetgerei zeker niet mee te nemen.

  • Neem een paar reserve mondmaskers mee op weekend.


Graag wouden we jullie ook nog eens herinneren aan de vertrekuren; vrijdagavond 11 februari - worden de ribbels, toti's en keti’s om 18u verwacht in de Chiro - worden de speelclub, rakwi's en aspi’s om 18u30 verwacht in de Chiro We vragen alle ouders en leden een mondmasker te dragen bij het vertrek in de Chiro. Op zondag kunnen de leden vanaf 13u15 terug afgehaald worden aan de Chiro.


Verder zoeken we nog heel wat ouders die vrijdagavond om 18u/18u30 kunnen voeren en/of zondag kunnen ophalen om 12u30 op een van de weekendplaatsen. Om je op te geven om te voeren mag je hiervoor mailen naar leidster Hannah (hannah.lobbestael@outlook.com).


Indien uw kind vegetarisch, lactose intolerant is of andere eetgewoontes heeft, dan brengt u ons hiervan op de hoogte door een mail te sturen naar leidster Tessa (vanasten.tesssa@gmail.com) zodat de kookploeg hier rekening mee kan houden.


We vragen om elk lid dat vrijdagavond meegaat, thuis te testen alvorens naar de Chiro te komen. Om aan te tonen dat uw zoon/dochter negatief heeft getest, neemt u de sneltest mee naar de Chiro en toont u deze aan de leiding voor het vertrek. Indien de test positief zou zijn, contacteert u onze EHBO leidster Tessa (+32 471 56 17 23) om ons hiervan op de hoogte te brengen. Voor wie onlangs corona heeft gehad en dus in het bezit is van een geldend herstel certificaat, volstaat het om op voorhand een foto van dit certificaat door te sturen naar de leiding of gewoon de avond zelf een bewijs hiervan te tonen i.p.v. een negatieve sneltest.


Mocht u nog vragen hebben mag u ons altijd contacteren per mail of op Facebook. Alle contactgegevens van de individuele leiding per afdeling zijn ook te vinden op de site bij de pagina 'Contact'.


Hopelijk tot op groepsweekend!

De leiding

27 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Beste ouders en leden Het einde van de werkingen is in zicht, maar niet getreurd want dit brengt ook goed nieuws met zich mee. Binnen enkele maanden is het alweer augustus en dat wil zeggen dat we opn

Beste ouders, leden, familie, ... Om een leuk kamp te voorzien voor de keti's, verkopen wij met veel plezier 4 soorten overheerlijke koekjes. Assortiment koffie : 6,50 euro Confituurtjes : 6 euro Brow

Hallo allemaal!! Zoals jullie waarschijnlijk al weten verkopen wij dit jaar weer heerlijke ontbijtpakketten! Ze worden geleverd 's ochtends op moederdag door uw favoriete leidingsploeg. Je kan de pakk

bottom of page