top of page
Zoeken

Inschrijven werking 14/02

Beste ouders en leden


Op 14/02 is er werking voor de rakwi's, toti's en aspi's. De rakwi's verzamelen op de koer bij aankomst, terwijl de toti's en aspi's een locatie krijgen van hun leiding.

Mogen we jullie nog eens herinneren dat we vanaf nu geen vieruur meer voorzien om voor minder verspreiding te zorgen en we dus vragen om zelf een drankje en koekje mee te geven met uw kind(eren).

Via deze link kan u uw kind(eren) inschrijven: Inschrijving Chiro werking zondag 14/02 - Google Forms

NIET INGESCHREVEN= GEEN WERKING!


Mogen we jullie er ook nog eens attent op maken dat alle inschrijvingen uiterlijk tegen vrijdagavond ingezonden moeten worden zodat wij voldoende tijd hebben om de bubbels te vormen en eventueel extra leiding te regelen.

Mogen we ook vragen om nog steeds een mondmasker aan te brengen bij uw kind(eren) bij het aankomen in de chiro en bij afloop van de werking niet te verzamelen in de gang maar te wachten bij uw auto.

Alle info kan u steeds terugvinden op onze Facebookpagina 'Chiro Knipoog' of voor de geïnteresseerden op onze instagrampagina.

Indien er nog vragen of bemerkingen zouden zijn, mag u steeds een mailtje sturen naar chiroknipoog@hotmail.com

Veilige groetjes

De leiding6 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Beste ouders en leden Het einde van de werkingen is in zicht, maar niet getreurd want dit brengt ook goed nieuws met zich mee. Binnen enkele maanden is het alweer augustus en dat wil zeggen dat we opn

Beste ouders, leden, familie, ... Om een leuk kamp te voorzien voor de keti's, verkopen wij met veel plezier 4 soorten overheerlijke koekjes. Assortiment koffie : 6,50 euro Confituurtjes : 6 euro Brow

Hallo allemaal!! Zoals jullie waarschijnlijk al weten verkopen wij dit jaar weer heerlijke ontbijtpakketten! Ze worden geleverd 's ochtends op moederdag door uw favoriete leidingsploeg. Je kan de pakk

bottom of page