top of page

Inschrijven

Dit jaar werken we met het platform Stamhoofd voor de inschrijvingen voor het Chirojaar en andere activiteiten. Dit zal ook de papieren medische steekkaart vervangen.

Inschrijvingslink:

https://chiro-knipoog.stamhoofd.be/

Gelieve de inschrijving en betaling van het lidgeld tijdig in orde te brengen, het lidgeld voor een heel jaar bedraagt €55.Gelieve het totaalbedrag over te schrijven naar BE45 3850 0981 9089 (bic: BBRUBEBB) met als mededeling: 'Voornaam + Naam Lid + Afdeling'.

Het doel van de Chiro is om een leuke tijd te beleven met leeftijdsgenoten en dit moet mogelijk zijn voor iedereen. Lidgeld, een uniform, weekends, kamp… Hier hangt een prijskaartje aan en dit beseffen wij heel goed. 

De eerste keer zal het ingeven van alle gegevens op dit nieuwe platform wat tijd kosten, maar eens u of uw kinderen geregistreerd zijn, zal het inschrijven voor andere activiteiten (kamp e.d.) een stuk sneller gaan.

Extra: Nieuwe leden kunnen 3 keer komen proberen alvorens ze ingeschreven moeten worden.

gezinnen met meer dan 2 kinderen krijgen een korting. Vanaf het 3e ingeschreven kind betaal je 5 euro minder. Dit wil zeggen: 2 kinderen = 110 euro, 3 kinderen = 160 euro, 4 kinderen = 205 euro.

Uit-pas

Mochten er problemen zijn met betalingen, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze groepsleiding Noor en Tiel. Wij bieden een aangepaste regeling aan waar nodig via de UiTPAS en gaan hier in alle discretie mee om. Dit kan ook aangegeven worden bij het inschrijven. Daarom doen we vanaf dit jaar ook mee met de UIT-pas. Maar wat is dat nu? UiTPAS is een kaart voor iedereen die deelneemt aan vrijetijdsactiviteiten. Met UiTPAS kan je punten sparen en ze omruilen voor een korting, cadeau of ander voordeel. Laat bij het ocmw van je gemeente berekenen of je in aanmerking komt voor een UiTPAS met kansentarief. In dat geval betaal je minder voor onze activiteiten (lidgeld, weekenden en kamp): je betaalt dan maar 20% van het bedrag zelf. We doen dit voor kinderen en gezinnen die het niet breed hebben, om er zo voor te zorgen dat iedereen recht heeft op jeugdbeweging! Voor meer info en vragen kunt u terecht bij uitinvlaanderen.be/over/uitpas of onze financiele leiding (zie 'contact').

Knipoog logo.png
volg ons .png
bottom of page