top of page

Inschrijven

Dit jaar werken we met het platform Stamhoofd voor de inschrijvingen voor het Chirojaar en andere activiteiten. Dit zal ook de papieren medische steekkaart vervangen.

Inschrijvingslink:

https://chiro-knipoog.stamhoofd.be/

Gelieve de inschrijving en betaling van het lidgeld tijdig in orde te brengen.

De eerste keer zal het ingeven van alle gegevens op dit nieuwe platform wat tijd kosten, maar eens u of uw kinderen geregistreerd zijn, zal het inschrijven voor andere activiteiten (kamp e.d.) een stuk sneller gaan.

Extra: Nieuwe leden kunnen 3 keer komen proberen alvorens ze ingeschreven moeten worden.

Uit-pas

Mochten er problemen zijn met betalingen, aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij bieden een aangepaste regeling aan waar nodig en gaan hier in alle discretie mee om. Daarom doen we vanaf dit jaar ook mee met de UIT-pas. Maar wat is dat nu? UiTPAS is een kaart voor iedereen die deelneemt aan vrijetijdsactiviteiten. Met UiTPAS kan je punten sparen en ze omruilen voor een korting, cadeau of ander voordeel. Laat bij het ocmw van je gemeente berekenen of je in aanmerking komt voor een UiTPAS met kansentarief. In dat geval betaal je minder voor onze activiteiten (lidgeld, weekenden en kamp): je betaalt dan maar 20% van het bedrag zelf. We doen dit voor kinderen en gezinnen die het niet breed hebben, om er zo voor te zorgen dat iedereen recht heeft op jeugdbeweging! Voor meer info en vragen kunt u terecht bij uitinvlaanderen.be/over/uitpas of onze financiele leiding (zie 'contact').

Knipoog logo.png
volg ons .png
bottom of page