top of page

Afdelingen

volg ons .png

Keti's

14 tot 16 jaar

keti lediing.jpg
Kamp Opoeteren 2022 Ruben-185.jpg

Tiel

Hallo

mijn naam is tiel en ben een studentje sociaal werk. momenteel is chiro mijn grootste hobby en toeverlaat.

ik doe nu mijn tweedejaar leiding en ik heb het geluk gehad om bij de zalige gasten en gastinnen van de keti’s te mogen staan.

ik heb er gigantisch veel zin in en ik kijk ernaar uit om van die vet awesome avonturen en werkingen mee te maken. Daarnaast ben ik samen met Noor de groepsleiding dit jaar.

Bij vragen of voor een interessant gesprekje over de koetjes en wespen mag je zeker eens langs strompelen. 

grtjs

tiel

Kamp Opoeteren 2022 Ruben-187.jpg

Jitske

Hallo,

Ik ben Jitske.

Dit is men tweede jaar als leiding. Vorig jaar stond ik super graag bij de Rakwi’s en dit jaar ga ik opnieuw het avontuur zoeken maar nu bij wat ouder. Ik ben namelijk trots om ketileiding te zijn.

Buiten de chiro hou ik ervan om te sporten, te lezen en te chillen met vrienden. Ik vind het ook heerlijk om creatief bezig te zijn. 

Ik studeer politieke wetenschappen aan de Ugent. Ik start hier aan men tweede jaar. 

Ik heb super veel zin in het chirojaar en de vele herinneringen die hier gemaakt zullen worden. 

Groetjes

Leidster Jitske

381369574_1323841234940911_7948555088519517298_n.jpg

Suzanne

Hallo allemaal,

Mijn naam is Suzanne Deslé en ik ben 20 jaar oud. Dit jaar mag ik met trots mijn derde jaar als leiding in de Chiro vieren! Momenteel geef ik leiding aan de fantastische keti’s met mijn geniale medeleiding!! Ik kan niet wachten om samen met jullie een onvergetelijk Chirojaar te beleven. 

Buiten de Chiro heb ik nog een andere passie: reizen! Als er even geen Chiro is kan je me overal ter wereld vinden behalve in België. Dit vooral in heel warme landen. Zo zat ik de eerste werking nog in het warme Rhodos. Ik weet dat jullie me gemist hebben, maar vanaf nu sta ik altijd paraat !! 😊

Naast al dat reizen en veel tijd met jullie te besteden zal ik dit jaar ook mijn derde jaar in verpleegkunde starten. Dit doe ik met heel veel passie. Deze passie draag ik graag over in de Chiro en dit is ook de reden dat ik EHBO leiding ben hier. Voor een pijntje groot of klein kan je dus altijd bij Suzanne zijn!! 

Vele groetjes van jullie lieve leidster Suzanne, tot zondag!! 😊 

Knipoog logo.png
bottom of page