top of page

Afdelingen

volg ons .png

Speelclub

8 tot 10 jaar 

IMG_7654.HEIC

Lore

IMG_7685.HEIC

Dag lieve Chiromaatjes,

 

Ik ben Lore, ik ben 18 jaar oud en ik geef dit jaar samen met mijn vriendjes Jarne, Flo en Noa leiding aan de Speelclub. Voor mijn eerste jaar leiding kan ik me geen toffere groep

voorstellen! 

We maken er samen een topjaar van.

Ik studeer dit jaar Psychologie in Gent! Super interessant.

Wanneer ik niet in Gent of de Chiro zit, vind je mij op het handbalveld!

Jaja, jullie leiding is niet alleen slim, maar ook sportief. ;)

Nu zijn jullie allemaal mijn vrienden, dus jullie zijn allemaal ALTIJD welkom voor een praatje!

Ik heb super veel zin in het komende jaar!

Groetjes en tot zondag!

IMG_7682.HEIC

Noa

Helaaa! Ik ben Noa en dit is mijn tweede jaar als leidster in Chiro Knipoog! Vanaf dit jaar kan je me elke zondag vinden bij de Speelclub! Yes !!! 💛 Heb mega veel zin in dit jaar met jullie en ik hoop jullie ook. Samen met Jarne, Lore en Flo gaan we zorgen voor heel veel leuke spelletjes ! Naast de Chiro ga ik ook nog naar school. Ik studeer verpleegkunde in Vives.

Dit was het dan! Als jullie nog vragen hebben of nog dingen over mij willen weten, aarzel dan zeker niet om eens een babbeltje met mij te komen slaan. 

Ik heb er mega veel zin en samen maken we er een mega jaar van 💛💛💛

Kusjes Noa

IMG_7733.HEIC

Flo

Hallooo!

 Ik ben Flo en dit is mijn eerste jaar als leidster in de Chiro. Ik zit al sinds de ribbels in de Chiro.  En heb super veel zin om mijn eerste leidingsjaar te starten met de speelclub en mijn mega toffe medeleiding Lore, Jarne en Noa, samen maken we er een topjaar van! Naast de Chiro speel ik ook nog basket bij Spurs. En ik begin dit jaar in de richting verpleegkunde in Vives. 

Ik heb er alvast heel veel zin in!

Groetjes en tot zondag!

IMG_4590.HEIC

Jarne

Hoikes! 

Ik ben Jarne ik kan vol trots zeggen dat ik voor mijn 1e jaar als leiding bij de Speelclub zal staan. Ik ga mijn 13e jaar Chiro in en ik vind het nog steeds even tof als toen ik begon. Natuurlijk moet ik nog steeds naar school gaan. Ik start dit jaar in de richting kinesitherapie en revalidatiewetenschappen aan de Ugent. Ik kijk er al naar uit om iedereen beter te leren kennen en er een kei tof jaar van te maken samen met mijn leuke medeleiding!! 

tot zondag! :)

!

Knipoog logo.png
bottom of page