top of page

Afdelingen

volg ons .png

Toti's

12 tot 14 jaar

IMG_8629.JPG
IMG_8450.HEIC

Casper

Allokes de gastn!

Ik ben Casper en dit is ondertussen al mijn 15de jaar in de Chiro. Dit is mijn derde jaar als leider en ook tweede jaar als groepsleider, voor vragen kan je dus altijd bij mij terecht (gewone fanmail mag natuurlijk ook altijd).

Mijn eerste jaar als leider gaf ik al eens leiding aan de toti’s en ook dit jaar zag ik dit na een jaartje bij de ribbels te hebben gestaan, opnieuw helemaal zitten! . Samen met mijn komieke medeleiding zal ik proberen er een onvergetelijk jaar van te maken voor hen! Naast de Chiro speel ik nog handbal bij Apolloon Kortrijk. Ik begin nu aan mijn derde jaar TEW aan de Kulak in Kortrijk.

Schoen toe en tot zondag!

IMG_8446.HEIC

Suzanne

Hallo allemaal,

Suzanne hier! Ik stap dit jaar samen met de Toti’s mijn tweede jaar leiding in. Ik heb er enorm veel zin in! Samen met mijn leuke medeleiding en groep maken we er het beste Chiro jaar van! Naast mega leuke spelletjes maken voor jullie vinden jullie me ook op Vives waar ik Verpleegkunde studeer 😊
Ook trek ik graag eens mijn klimschoentjes aan om te gaan boulderen. Naast dit mooie België ben ik in de vakanties ook heel graag eens in het buitenland op reis. 

Welwelwel meer heb ik momenteel niet te zeggen. We zullen elkaar wel nog beter leren kennen dit komende Chiro jaar ! Als jullie vragen hebben of met iets zitten zit ik altijd klaar om te luisteren! 

Tot snel Toti’s !!

IMG_4889.heic

Noor

hey hoi!

Ik ben Noor en dit is mijn tweede jaar als leiding. Dit jaar zal ik vertoeven bij de toti’s, ik verlang al! Op school zal ik beginnen aan mijn eerste jaar vrije kunsten in Brussel. Als er mij iemand bijles Frans wil geven, sta ik daar altijd voor open! ;) Maar een gewoon babbeltje mag natuurlijk ook altijd :) Je kan nu wel raden wat mijn hobby’s zijn. Ik schilder en teken veel, ben graag bezig met muziek en over het algemeen ben ik dus het liefst creatief bezig. Samen met Suzanne en Casper lopen we al over van de ideeën, dus hopelijk zien we elkaar in de chiro!

Tot zondag vrienden!

Knipoog logo.png
bottom of page