top of page
LOGO_debanier_WEBSHOP_150ppi.png

Uniformen kunnen ook besteld/afgehaald worden bij de Banier. 

Uniform

Het symbool van de Chiro is het uniform. Vanaf de Rakwi’s (5de/6de leerjaar) is het in onze Chiro dan ook verplicht er een te dragen. Het uniform bestaat uit een short/rok, T-shirt, trui en een fluojasje. Al de rest mag, maar moet niet. Daarenboven kunnen er vrijblijvend Chiro Knipoog patchkes gekocht worden voor 2 euro per stuk.  U kan terecht bij onze uniformleiding (zie 'contact') met al uw vragen omtrent uniformen. Aarzel dus zeker niet om hen aan te spreken voor of na de werking of om hen een mailtje te sturen.

Hoe een uniform bestellen?

Uniformen kan je hier. Meer info vind je in de forms zelf.  

Tweedehands uniformen

Uniformen gaan vaak langer mee dan we ze kunnen dragen. Daarom willen we  nog meer inzetten op tweedehandsuniformen. We hebben een aanbod van tweedehandsuniformen aan een lagere prijs. Hiervoor komt u best eens langs in de Chiro zelf om te zien wat we in de aanbieding hebben. Om tweedehands uniformen te kunnen verkopen, zijn wij echter volledig afhankelijk van wat wij krijgen van uniformen. Heeft u dus zelf nog uniformen liggen die te klein zijn geworden en nog in redelijk goede staat zijn, dan mag u deze altijd binnenbrengen bij ons zodat we deze kunnen doorverkopen aan een lagere prijs voor wie dit wenst.

Fluohesje

Verkeersveiligheid vinden wij bijzonder belangrijk. Een fluojasje is dan ook een verplicht onderdeel van het uniform voor IEDEREEN en niet enkel in de winter. Voor €6 per stuk kun je bij de uniformleiding een fluohesje van de Chiro kopen, maar elk fluohesje is oke.

Prijzen

Hieronder vindt u een overzicht van de prijzen.
 

* Niet van de Banier :
Pull Chiro Knipoog €25 (Verplicht vanaf 5de leerjaar/rakwi's)
(Het kan zijn dat sommige kleinere maten van onze pulls niet meer beschikbaar zullen zijn tot na nieuwjaar, de uniformleiding zal u hierover dan inlichten indien u zo'n maat besteld heeft)

Fluojasje €6

(Ter info: Een fluojasje is verplicht, maar het hoeft geen fluojasje van onze chiro te zijn)
 

Tweedehandskledij :

  • Truien: €5 euro 

  • T-shirts: €5

  • Shorts en rokken: €10

  • Hemden: €10

  • Kousen: €3

Patchke Chiro Knipoog €2

 

Rekeningnummer: BE07 3771 3692 8166

Belangrijk: schrijf op elk kledingsstuk duidelijk de naam van uw kind! Zo kunnen wij verloren voorwerpen terugbezorgen.

Indien u nog vragen heeft dan staat onze uniformleiding voor u klaar:

Knipoog logo.png
bottom of page