top of page

Afdelingen

volg ons .png

Ribbels

6 tot 8 jaar (Vanaf lagere school)

34075c25-4467-49fe-b731-d2e4a0eafe6b.jpg
IMG_4904.heic

Noa

Hallo allemaal!!

Ik ben Noa en dit is mijn eerste jaar als leiding! Je kan mij elke zondag vinden bij de Ribbels!! Ik heb mega veel zin in dit jaar en ik hoop jullie ook. Samen met mijn medeleiding gaan we voor heel veel leuke spelletjes zorgen. Naast de Chiro ga ik ook naar school. Ik zit nu mijn laatste jaar in de richting gezondheid-en welzijnswetenschappen. Dit was het dan ! Als er nog vragen zijn of dingen die je nog wilt weten, dan mag je mij gerust eens aanspreken!!

Ik heb er mega veel zin in en samen maken we er een super jaar van!!

Kusjes Noa

Kamp Opoeteren 2022 Ruben-189.jpg

Nel

Hallo beste kameraden van de chiro.

Mijn naam is Nel en ik ben heel enthousiast om aan mijn eerste jaar leiding te beginnen!!

Ik hoop dat ik samen met mijn toffe medeleiding een topjaar kan creëren voor de ribbeltjes!!!

Naast de chiro ga ik naar school in de hogent, waar ik voeding en dieetkunde studeer.

Tot zondag! ;)

kusjes en groetjes van Nel

IMG_4883.HEIC

Anders

Hallo lezer van mijn tekstje

Ik ben Anders, dit is mijn vijfde leidingsjaar en dit jaar ben ik leiding van de Ribbels! Ik hou van piano spelen en rondhangen in de Chiro. Ik zit er dan ook al 15 jaar in! Samen met mijn medeleiding zullen wij er een topjaar van maken! Mijn notitieapp staat al helemaal vol met ideeën, dus ‘t komt in orde. Ik ben net afgestudeerd als leraar en begin nu met een nieuwe studie in Orthopedagogie. Als je nog vragen hebt, stuur mij gerust een berichtje op Netlog of MSN. Als dat niet lukt, mag je me altijd een briefje sturen via een postduif. Ik antwoord gewoonlijk binnen de 3 dagen ;) 

(vliegtijd niet meegerekend!)

Tot zondag!

IMG_4886.heic

Henri

Hallo allemaal!
Ik ben Henri en ik zit al 9 jaar in de Chiro en dit is mijn derde jaar als leiding. Wat een avontuur wordt dit zeg! Dit jaar geef ik leiding aan de ribbels. Naast de chiro, studeer ik zorgkundig in Athena Kortrijk. Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast zoals ik voor dit fantastische Chirojaar!
Tot zondag!

Knipoog logo.png
bottom of page