top of page

Afdelingen

volg ons .png

Ribbels

6 tot 8 jaar (Vanaf lagere school)

IMG_2066.JPG
IMG_7697.HEIC

Layla

Heykes! 

Ik ben Layla en dit is mijn eerste jaar als leiding. Ik start mijn leiding carrière bij de ribbeltjes en daar ben ik enorm blij mee! Ik kan niet wachten om iedereen te ontmoeten en te leren kennen. Samen met mijn medeleiding Bavo, Pauline en Nel maken we er een superduper tof jaar van. Je kan me dus elke zondag vinden in de Chiro, moesten er probleempjes optreden kan je ook altijd bij mij terecht! 

Naast de Chiro start ik dit jaar in de unief met onderwijskunde en kan je me ook altijd terugvinden op het volleybalveld.

Ik hoop vele enthousiaste ribbeltjes te zien iedere zondag, tot dan!!

IMG_7698.HEIC

Nel

Hallo beste kameraden van de Chiro! 

Ik ben Nel en dit jaar start ik maar liefst mijn 2e jaar als leidster! Vorig jaar had ik de eer en het genoegen om mij tussen de schattige ribbels te vertoeven en ook dit jaar zal ik deze taak met plezier op mij nemen! Ik kijk er alvast naar uit om weer veel schitterende avonturen te beleven met de ribbels en natuurlijk ook met mijn medeleiding. Naast de chiro volg ik ook sociale readaptatiewetenschappen of makkelijker gezegd SRW aan de Howest in Kortrijk.  Hopelijk tot zondag!

IMG_2095.HEIC

Bavo

Gegroet lieve vriendjes. 

Ik ben Bavo en dit zal mijn eerste jaar leiding zijn in Chiro Knipoog. Eerst en vooral wil ik zeggen dat ik mega veel zin heb in dit jaar. Samen met mijn medeleiding zullen we er een onvergetelijk jaar van maken, samen met de ribbels. Mijn vrije tijd bestaat vooral uit sporten en bezig zijn met het interessantste dat er bestaat ‘het menselijk lichaam’. Zoals je het misschien wel kan raden zal ik dit jaar beginnen met mijn eerste jaar geneeskunde te Kulak. Wanneer ik niet achter mijn boeken zit ben ik waarschijnlijk aan het golfen of ben ik aan het badmintonnen of rij ik wel eens een rally als copiloot samen met mijn papa. Een bezige bij kun je wel eens aan mij toekennen. Als je vragen hebt of je hebt nood aan een babbel kun je altijd bij mij terecht. Ik heb er alvast kei veel zin in, hopelijk jullie ook!!

Tot zondag!

IMG_5788.HEIC

Pauline

Hallo allemaal!

Heyhey,

Mijn naam is Pauline en dit is mijn eerste jaar als leiding. Na 12 fantastische jaren als lid mag ik mijn eerste jaar als leidster Pauline, samen met de ribbels doorbrengen. Heb er super veel zin in om samen met mijn medeleiding gekke avonturen te beleven en een mooi jaar tegemoet te gaan. Naast de Chiro studeer ik mijn laatste jaar lichamelijke opvoeding. Je kan mij ook weleens terugvinden wandelend in Kortrijk, vind het namelijk heel leuk om te shoppen. Heb super veel zin in mijn eerste jaar als leiding en zal 100% alles geven. Als er nog vragen zijn of zin een babbel kan je mij altijd de zondag vinden in de chiro.

Tot zondag!!

Knipoog logo.png
bottom of page