top of page

Kamp 2022

JOEPIEEEEE!!!! 

Augustus komt in zicht, dat wil ook zeggen dat het kamp terug dichterbij komt.

Alle leiding heeft er opnieuw super veel zin in! We zijn volop bezig met alle voorbereidingen om er voor jullie terug een fantastisch kamp van te maken.

 

Voor we vertrekken zal volgende info handig van pas komen. Bij vragen kan u de leiding bereiken met behulp van de gegevens op de pagina contact.

Hou ook onze Facebookpagina in het oog voor verdere up-to-date info.

We gaan dit jaar op kamp in het Limburgse Opoeteren. De leden kunnen ook dit jaar weer brieven ontvangen op volgend adres : 

Chiro Knipoog

Naam lid + afdeling
Bergeindestraat 70 f
3680 Opoeteren

Belangrijke info

Op 9 augustus vindt Bivakwake plaats en worden de valiezen voor het kamp binnengebracht. Om het binnenbrengen van de valiezen vlot te laten verlopen zal dit opnieuw in verschillende shifts gebeuren. Indien het lid nog broers/zussen heeft, mogen alle valiezen binnen één tijdsslot binnengebracht worden.

Shifts binnenbrengen valiezen : 

  • 15u30 - 16u30 : Keti's en Aspi's

  • 16u30 - 17u30 : Rakwi's en Toti's

  • 17u30 - 18u30 : Ribbels en Speelclub

Hierbij vragen we ook al om de identiteitskaart van de leden mee te brengen en af te geven aan de leiding van hun afdeling.

De voorstelling van het kampthema gaat om 18u45 van start in de bovenzaal van het Parochiaal Centrum. Tijdens de Bivakwake zal er ook een uniformstand zijn om de laatste bestellingen nog op te halen.

Bij het vertrek van de Speelclub, Rakwi's Toti's en drie dagen later ook de Ribbels spreken we af aan de trappenarena aan de voorkant van het station van Kortrijk. Vanaf de Rakwi's is het de bedoeling dat de leden hun uniform aanhebben bij het vertrek. Ook moeten de leden picknick meenemen voor 's middags. 

De terugkomst van de leden op 21 augustus aan het station is voor RiSpeRaTo om 16u49. Voor de Keti's en Aspi's zal dit vermoedelijk 17u49 zijn. Hou zeker de Facebookpagina in de gaten in geval er nog last minute wijzigingen of mededelingen zouden zijn.

Belangrijke data

  • 9   augustus :   valiezen binnenbrengen + Bivakwake 

  • 10 augustus :   Vertrek Keti en Aspi op voorkamp

  • 11 augustus :   Toti's camion inladen

  • 12 augustus :   Vertrek Speelclub, Rakwi en Toti 

                              Verzamelen om 8u45 aan de voorkant van het station in Kortrijk

  • 15 augustus :   Vertrek Ribbels

                              Verzamelen om 9u30 aan de voorkant van het Station in Kortrijk

  • 21 augustus :   Terugkomst in station Kortrijk 

bottom of page